24 oktober 2006

En lang dag!!

Jeg priser meg glad for at jeg sitter hjemme i sofaen min nå......egentlig skulle jeg vært et helt annet sted, men siden sykehuset var fullt og vi bor nærme fikk vi lov til å sove hjemme.

Ulrik ble lagt inn i dag p.g.a. at han tisser og drikker hele tiden. Legene var redde for diabetes og det var vi også. Det er mye som tyder på nå at ikke han har det, men vi er ikke sikre før etter prøvene vi skal ta i morgen. Vi må være nede tidlig i morgen igjen og håper at vi kan dra fort derfra igjen, noe som er lite sannsynlig.....alt tar så tid på et sykehus, vente på ditt og vente på datt. For å bli undersøkt av sykepleier i dag måtte vi vente i et par timer. Så var det legen vi måtte vente på og det tok jo ca. 1 time, og til slutt var det å vente på damen som skulle ta blodprøvene i 1,5 timer.....slitsomt og kjedelig.

Heldigvis koste Ulrik seg, han hadde så mye leker rundt seg så han stortrivdes. Han hadde ikke lyst til å reise da vi endelig slapp ut.

Han har vært kjempeflink i dag, tatt blodprøver og flere stikk i fingeren uten å gjøre noe av det. I tillegg var han en engel under undersøkelsene, noe som gjorde det enklere. Å få på Emlakrem var stas....han var så stolt av klistremerkene på kroppen......den gjorde jo det å ta blodprøver enklere også så det er jammen bra det finnes noe sånt.

Håper alt går like bra i morgen...

1 Comments:

At 11:50 a.m., Blogger Eva said...

hvordan går det med Ulrik? Ifølge bildet er han en tapper, liten krabat!
Sender drøssevis av gode ønsker.

Ü

 

Legg inn en kommentar

<< Home