28 juli 2006

Kristiansand og dyreparken!

Etter å ha vært et par dager i Danmark tok vi båten til Kristiansand hvor vi skulle overnatte en natt. Det første vi gjorde var å besøke Håvard og Karianne og der må jeg virkelig si Ulrik ble utstyrt til showet vi skulle på kvelden, Sabeltann.



Vi reiste et par timer før showet ut til dyreparken for å spise middag der. Det var jammen i meg bra vi gjorde for det var skikkelig opplegg. Servitørene var kledd ut som passet inn i Sabeltanns verden, det kom pirater å snakket med barna ved bordet og de fikk gullpenger, diplom og alle barn og voksne fikk skjerf til å ha på hodet som viste at vi var pirater alle sammen.....begge barna satt som tente lys og spiste masse mat og ble belønnet med is av servitørene....



Vi var veldig spente på hvordan Ulrik ville reagere på showet siden Sabeltann er litt skummel og klokken var 23 og da pleier Ulrik å ha sovet søtt i sengen sin noen timer, så han var rimelig trøtt. Det var litt gråt i begynnelsen, men etterhvert ble det veldig spennende. Stian er jo litt større og har sett det mange ganger, men han var redd for smell. Heldigvis ble det en vellykket forestilling for oss alle 4.



Dagen etter var vi i dyreparken fra morgen til kveld og var i Kardemommeby, Sabeltanns verden igjen og så på aper ol. Barn og voksne koste seg.





Vi reiste hjemover ved 19.30 tiden og tok oss et bad i Lillesand, og fikk etter dette 2 sovende barn i bilen hjemover ved 21.30 tiden. En vellykket liten ferie.

1 Comments:

At 10:10 a.m., Blogger Eva said...

høres ut som en super ferie. Og nå nærmer det seg med stormskritt.......!

 

Legg inn en kommentar

<< Home