14 april 2007

Vinter og vår!

Ja nå er det lenge siden jeg har fått skrevet noe her og oppdatert. Har ikke skjedd de store ting de siste månedene fordi vi har mått holde oss mest hjemme og tatt det litt rolig. Dessuten går dagene med til møter ol. så det er jo ikke så spennende å skrive om. Har jo fått vært litt på hytta og kjørt slalåm og gått litt på ski. Ungene koser seg i snøen. Trine og Tim var med oss dit i vinterferien og det var veldig hyggelig.
I mars hadde vi en helg i Kristiansand og var med på navnefest til Anna (kusinen til Ulrik og "Stian"). Hyggelig. Vi koste oss masse hele helgen og avsluttet helgen med tur i dyreparken og god middag hos Håvard, Karianne og Anna på søndag. Var ikke så mye vi så til Håvard da, for han ble kidnappet av Stian for å spille fotball. Håvard er helt klart en favoritt hos Stian. Mulig det er fordi han aldri sier nei. Uansett hva Stian spør om så får han et ja!! :o))


I mars fikk vi oss en liten kanin også, en såkalt dvergvedder. Den er så søt og har fått navnet Sussi. Har blitt dratt litt i ørene og pelt litt i nesa, men ser ut til at den har blitt ganske tam nå. Elsker å bli smeika og når den slipper ut av buret liker den godt å holde seg rundt bena våre. Holder nå på å lære seg å gå i bånd, til ungenes store fryd. Det er så gøy å gå tur med den.I påsken var vi som vanlig på hytta og koste oss masse, selvom jeg lå på sofaen hele skjærtorsdagen og kastet opp. Var veldig fint vær hele påsken og vi fikk gått masse på ski og slalåm igjen. Gøy for ungene å leke i snøen for siste gang denne sesongen. Ulrik har også blitt en reser til å gå på ski.


Nå har våren kommet for fullt her og vi nyter varme soldager. Trampolina er på plass igjen og syklene er godt brukt allerede. Ulrik øver på å sykle på to hjul, men balansen er ikke helt inne enda, men kommer nok i løpet av våren/sommeren.


Stian spiller fotball hele dagen og blir flinkere og flinkere. Har han ingen gutter å spille sammen med lurer han med seg mamman, men det er jo bare gøy!! I tillegg har han begynt å marsjere i korpset, men det er litt slitsomt i lengden!! :o)